‘PVV, blijf van The Voice Kids af’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op zaterdag 04 maart 2017 om 12:31

Martijn Krabbé vindt dat de PVV de rel rond Jean Gharibian, een kandidaat in The Voice Kids, niet moet politiseren. Dat laat het RTL 4-gezicht blijken op Twitter. Shows als The Voice Kids proberen voorafgaand aan elke auditie met een enorm emo-verhaal te komen, maar in het geval van Jean pakte dat niet zo goed uit. Jean had weliswaar een sterk verhaal, over vluchten uit Syrië en een overleden vader, maar daar bleek niets van te kloppen. Hij ging naar school in Libanon en zijn vader leeft.

Martin Bosma, mediawoordvoerder van de PVV, zag zijn kans om hier een politiek slaatje uit te slaan en twitterde: “Asielpropaganda, fakenieuws. Hij komt uit Beiroet. Zijn vader leeft.

Terwijl Bosma’s volgers flink op de jongen inhakken, springt Krabbé voor hem in de bres: “Er komt een lieve jongen langs met een mooie stem en een naar verhaal, whatever it is. The Voice Kids is van kids. Niet van politiek. Blijf ervan af!!!

De reacties op Krabbé’s tweet zijn gemengd. “Het verhaal wat het jongetje vertelde klopte niet. Daar mag best wat van gezegd worden. Dat het niet klopt“, zegt de een. En de ander: “Precies wat een gedoe, het is maar een kind! Zie zijn glimlach, that’s all that matters!

Overigens kan de 13-jarige jongen zich niet meer terugtrekken uit The Voice Kids. De opnames zijn reeds achter de rug.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
‘PVV, blijf van The Voice Kids af’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *