‘PVV komt niet op voor homo’s’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op woensdag 08 maart 2017 om 13:15

Peter van der Vorst heeft het idee dat de PVV homorechten helemaal niet zo hoog in het vaandel heeft staan als het beweert. Dat zegt de RTL 4-presentator op Twitter. De PVV is de enige grote partij die het Regenboog Stembusakkoord niet heeft ondertekend (zie NOS-site) en dat wekt argwaan bij de Boulevard-ster. “Fleur Agema, waarom doen jullie hier niet aan mee?“, vraagt hij op Twitter aan de nummer twee van de politieke partij. “De PVV komt toch zo graag op voor homo’s?

Van der Vorst vraagt zich hardop af of de PVV homorechten soms alleen gebruikt om het anti-islam-standpunt te ondersteunen. “De PVV wil ‘ons homo’s’ zo graag beschermen tegen de islam. Als het erop aankomt geven ze niet thuis.

Vanwege zijn PVV-kritiek krijgt Van der Vorst een heleboel boze PVV-fans over zich heen. “Ben ik vernietigend bezig als ik Fleur Agema een normale vraag stel? Heb de vraag ook aan Denk gesteld trouwens“, zegt hij. “Jouw partij roept hard en veel, maar doet weinig.

Als iemand Van der Vorst verwijt dat hij selectief is met kritiek geven en altijd zo veilig en politiek correct mogelijk is, antwoordt hij: “Je praat poep. Als je kritisch bent op de PVV wordt je hier keihard aangepakt en soms bedreigd door de ‘aanhang’. Veilig??

Overigens hebben ChristenUnie, SGP en Denk het akkoord ook niet ondertekend. “Van die anderen verwacht je het. De PVV komt zogenaamd altijd op voor homorechten… dus niet.

Ook Claudia de Breij is kritisch op Twitter: “Leg dit maar eens uit Geert Wilders.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
‘PVV komt niet op voor homo’s’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *