Ria Bremer gaat nog niet achter geraniums

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ria Bremer keek haar ogen uit tijdens de opnames van haar nieuwe programma De anatomische les met Ria Bremer. Daarin duikt ze met hoogleraar Mart van Lieburg van de Erasmus Universiteit in de medische geschiedenis.

“Je rolt van de ene verbazing in de andere”, zegt Ria woensdag in De Telegraaf. “Maar ik wilde er ook weer geen rariteitenkabinet van maken. Je krijgt een goed beeld van hoe mensen dachten. Een brug naar de moderne medische wereld heb ik er niet mee geslagen, je moet jezelf ook beperken. Nu konden we veel meer grijpen naar verschillende dingen.”

“Voor een eventueel vervolg zou ik wel een afgebakend onderwerp nemen en dan doorlopen naar nu”, vervolgt Ria. “Honderd jaar chirurgie, gynaecologie, kindergeneeskunde; noem maar op. Prachtig.”

Stuif es in

De inmiddels 78-jarige Ria, bekend van tv-klassiekers als Stuif es in en Vinger aan de pols, blijft voorlopig tv maken. Ze is al bezig met een vervolg op een landelijk zwangerschapsonderzoek dat ze 35 jaar geleden startte. Stilzitten is er in ieder geval niet bij. “Ik heb een museumjaarkaart voor m’n verjaardag gevraagd. En toevallig ook twee dozen met geraniums. Maar daar ga ik niet achter zitten, hoor. Ik wilde gewoon wat meer rood in m’n tuin.”

Meer Boulevard:

ANP/RTL Boulevard

Source link
Ria Bremer gaat nog niet achter geraniums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *