Rodriguez dreigt met vertrek uit Fast&Furious » Mentalist Nuno
Entertainer inhuren voor een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Entertainer inhuren? Entertainer boeken? Entertainer huren?
mentalist nuno, vuurspuwer , fakir show , reptielenshow , horoscoop , daghoroscoop , weekhoroscoop, maandhoroscoop , vuurshow , nuno
284957
post-template-default,single,single-post,postid-284957,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Rodriguez dreigt met vertrek uit Fast&Furious

Rodriguez dreigt met vertrek uit Fast&Furious

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Als de makers van de Fast & Furious-films niet meer aandacht besteden aan hun vrouwelijke personages, zegt Michelle Rodriguez de franchise vaarwel.

Dat dreigement plaatste de actrice dinsdag op Instagram. Michelle benadrukte in de post dat de filmreeks haar wel degelijk aan het hart ligt. “Het is een geweldige rit geweest en ik ben dankbaar voor de kansen die de fans en de studio me door de jaren heen hebben gegeven.”

De actrice is te zien in vijf van de acht films die tot nu toe uitkwamen. Haar personage Letty is de enige vrouw in de vaste groep straatracende hoofdpersonen. De rest wordt gespeeld door onder meer Vin Diesel, Ludacris en Dwayne Johnson. De volgende twee Fast&Furious-projecten zijn aangekondigd voor 2019 en 2021. Het is niet duidelijk of de uitlatingen van Michelle zijn gebaseerd op een script of vroege plannen voor de volgende film.

ANP

Source link
Rodriguez dreigt met vertrek uit Fast&Furious

Geen reactie's

Geef een reactie