Royal fans kunnen Paleis Noordeinde en Koninklijke Stallen bezoeken

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Goed nieuws voor de fans van het Koninklijk Huis. Deze zomer zijn Paleis Noordeinde en de Koninklijke Stallen wederom een aantal dagen te bezichtigen voor publiek.

Paleis Noordeinde fungeert als het werkpaleis voor de Koning. Noordeinde vormt de dagelijkse kantooromgeving van de medewerkers van het Koninklijk Huis. Bovendien worden op het paleis alle gasten uit binnen- en buitenland ontvangen. De Koninklijke Stallen, die gelegen zijn op het terrein van Paleis Noordeinde, herbergt naast de traditionele paarden en koetsen ook het wagenpark van het Koninklijk Huis.

Royal fans

Dankzij de openstelling heeft het publiek de kans om enkele bijzondere ruimtes, meubelen en schilderijen te bekijken. Net als vorig jaar staan er medewerkers van de Dienst van het Koninklijk Huis opgesteld in verschillende zalen om een toelichting te geven. Extra bijzonder is dat het nieuwe servies dit jaar getoond zal worden aan het publiek. Dit servies wordt sinds dit voorjaar gebruikt bij officiële diners en een is een absolute must-see voor de fans van de royals. Aanmelden voor deze unieke dagen kan via de site van het Koninklijk Huis.

Meer Boulevard:

Source link
Royal fans kunnen Paleis Noordeinde en Koninklijke Stallen bezoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *