RTL 8 gaat door met uitzenden oude The Bold-afleveringen

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

RTL gaat door met het uitzenden van oude afleveringen van The Bold and The Beautiful. Wegens groot succes zullen de beginjaren van de Amerikaanse soapserie ook na deze week nog op RTL 8 te zien zijn.

The Bold and The Beautiful bestaat dertig jaar en dat wordt uitgebreid gevierd op RTL 8, waar de succesvolle soapserie al jarenlang wordt uitgezonden. Speciaal voor het jubileum zendt RTL na de reguliere uitzendingen afleveringen uit van het allereerste seizoen van The Bold and The Beautiful. De beginjaren van de familie Forrester zijn echter zo’n groot succes op televisie, dat de zender besloten heeft om na deze week door te gaan met het uitzenden van het eerste seizoen.

Goede kijkcijfers

,,Vanwege het succes van The Bold and The Beautiful – The Beginning en op veler verzoek van de fans heeft RTL 8 besloten om na deze week door te gaan met het uitzenden van de afleveringen uit het eerste seizoen van The Bold”, laat een woordvoerder weten. Sinds vorige week trekt ‘the beginning’ van The Bold tussen de 100.000 en 150.000 kijkers en is hiermee een kijkcijferhit te noemen op de vrouwenzender.

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
RTL 8 gaat door met uitzenden oude The Bold-afleveringen

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *