Samantha vertelt hoe het met haar kinderen gaat

Samantha vertelt hoe het met haar kinderen gaat
[og_img]

Samantha de Jong heeft verteld hoe het nu gaat met haar kindjes Angelina en Milano. De voormalig realityster, ook wel bekend als Barbie, laat dat op Instagram weten aan een nieuwsgierige volger.

Ze deelt op Instagram een video van ‘haar nummertje’ met nieuwe lover Maron Hill. Een volger is daar echter niet zo geïnteresseerd in en vraagt haar hoe het met de kinderen gaat. ”Met de kinderen gaat het onwijs goed,” schrijft zij terug.

Omdat Samantha haar kinderen niet de stabiliteit kon geven die zij verdienden, werd in augustus door de kinderrechter besloten dat Angelina en Milano door papa Michael zijn familie worden verzorgd. Inmiddels is de voormalig realityster alweer een tijdje terug in Nederland, na enkele maanden in een afkickkliniek in Schotland te hebben vertoefd. Dochter Angelina is nu 6 jaar, zoon Milano is nu 4.

Samantha is in haar privéleven eindelijk weer gelukkig; ze is zelfs weer verliefd! Maron MC Hill bevestigde vorige week woensdag aan Shownieuws dat hij en Samantha elkaar inderdaad veel zien. Ze plakken er alleen nog geen label op. Op Facebook gaf hij een ander antwoord. Hij veranderde zijn profielfoto in een foto van hem en Samantha en als iemand vraagt of het zijn nieuwe vriendin is, stuurt hij een veelbetekenend hartje terug. Ook is zijn relatiestatus ‘In een relatie’ en trouwe volgers van Shownieuws weten: dat zegt een hoop!

Source link