Samson en Gert komen met Throwback Thursday evenement

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Goed nieuws voor de fans van Samson en Gert: Studio 100 komt met een Throwback Thursday evenement in het Sportparadijs. Alle fans die in de jaren negentig fan waren van de serie kunnen nog één keer genieten van alle Samson en Gert hits van weleer.

Zender Ketnet bestaat dit jaar namelijk 20 jaar en pakt groots uit met een muzikaal feest op donderdag 30 november. Op Throwback Thursday zullen voormalig Ketnet-gezichten Steven van Herreweghe en Sofie van Moll de fans van weleer trakteren op alle Samson en Gert-hits uit de jaren negentig.

Jeugd herbeleven

De twintigers van nu kunnen schaamteloos hun jeugd herbeleven. Het evenement van Ketnet is namelijk voor één keer niet voor kinderen, maar voor de Ketnetters van toen, jongvolwassenen nu. “Zij kunnen zich helemaal uitleven tijdens dit evenement in het Antwerps Sportpaleis, want heel wat van hun vroegere kinderhelden zullen tijdens deze show de revue passeren. Samson en Gert, die zelfs na twintig jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen, en later worden nog andere namen aan de feestaffiche toegevoegd.”

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
Samson en Gert komen met Throwback Thursday evenement

2017-06-16T13:54:17+00:00

Leave A Comment

Close