Shape Of You doorbreekt miljardgrens Spotify » Mentalist Nuno
284009
post-template-default,single,single-post,postid-284009,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Shape Of You doorbreekt miljardgrens Spotify

Shape Of You doorbreekt miljardgrens Spotify

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP080617282 1 - Shape Of You doorbreekt miljardgrens Spotify

Ed Sheeran heeft opnieuw een mijlpaal behaald.
Zijn hit Shape Of You is donderdag de derde single ooit geworden die meer dan een miljard keer is gestreamd op Spotify, meldt Billboard.

Het nummer voegt zich bij Drakes One Dance, die in december de eerste was met een miljard streams, en Closer van The Chainsmokers. De volgende kandidaat dient zich binnenkort aan. Lean On van Major Lazer staat nu op 991 miljoen streams.

Met Shape of You zette Ed Sheeran eerder dit jaar record op record neer. Zo schreef de Brit met veertien weken het record van langst genoteerde nummer 1-hit in de Top 40 op zijn naam. In de Billboard Hot 100 werd het de eerste single die in de eerste twintig weken onafgebroken in de top vijf doorbracht.

ANP

Source link
Shape Of You doorbreekt miljardgrens Spotify

Geen reactie's

Geef een reactie