Sidney: Morgan slaat vrouwen!

Sidney: Morgan slaat vrouwen!
[og_img]

Sidney Bout wil vechten tegen zijn Temptation Island-genoot Morgan en om een heftige reden. Volgens de brede realityster slaat Morgan, die met Rodanya naar Temptation Island afreisde, namelijk vrouwen…

Volgers wilden dat de twee tegen elkaar zouden gaan knokken bij een nieuwe editie van Boxing Influencers. Sidney en Morgan zeggen vervolgens in hun Instagram Stories allebei dat de ander niets van zich laat horen en dat pikt Sidney niet meer. ”Ten eerste, ik heb je niet geblokkeerd en jij reageert niet. Je hebt tegen mij vraagtekens gezegd met info. Je hebt niet gezegd start of let’s go, dus doe nou niet zo, slaat nergens op.”

”Alsof er in mijn hoofd iets losgeslagen is…” vervolgt hij. ”Vind ik wel een beetje bad ass om te zeggen, want volgens mij is er bij jou iets niet goed in je hoofd met de dingen die je doet, vrouwen slaan enzo.” Nu kan iedereen natuurlijk zomaar van alles roepen, maar bizar is wel het volgende: Rodanya deelt de video’s van Sidney. Daarbij zet ze twee gebalde vuisten en lijkt zij het verhaal van Sidney te bevestigen.

Rodanya vecht zelf op social media haar gevechten uit. Zo haalde zij onlangs flink uit naar enkele van de verleidsters uit haar seizoen, zoals je kan zien in de bovenstaande video.

Source link