Sterren reageren op One Love Manchester

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Het One Love Manchester benefietconcert van Ariana Grande en andere artiesten werd zondag ook door de sterren bekeken.
Zij deelden hun reacties op social media.

Veel celebs riepen tijdens het concert hun volgers op te doneren. Onder meer Ed Sheeran, Billy Eichner, Tatiana Maslany en Kyle Richards deelden een link naar een donatiepagina voor het Britse Rode Kruis en het noodfonds dat voor Manchester in het leven werd geroepen.

Ariana kreeg veel complimenten van haar collega’s. Camila Cabello liet weten: “Ik zit snikkend te kijken en ben zo trots op Ariana en de andere artiesten daar, en op Manchester, omdat ze angst met liefde bevechten.” Cara Delevingne stuurde een boodschap aan Ariana en Miley Cyrus, die ook optrad in Manchester. “Zo trots op jullie dames. Samen staan we sterk, verdeeld gaan we ten onder.”

John Legend twitterde: “Dank je Ariana en alle anderen die dit voor elkaar gekregen hebben.” Zijn vrouw Chrissy Teigen deelde: “Dit is geweldig. Een echt puur, liefdevol, geweldig ding. Liefde voor iedereen daar.”

Ryan Seacrest, die een intro opnam voor de Amerikaanse uitzending van het concert, constateerde: “Zoveel liefde daar in Manchester” en Hailee Steinfeld liet weten dat ze van begin tot het eind kippenvel had tijdens het optreden.

ANP

Source link
Sterren reageren op One Love Manchester

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *