Streams Napalm Death in de lift door Miliband

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Het bezoek van zanger Mark ‘Barney’ Greenway aan de radioshow van oud-Labourleider Ed Miliband heeft Napalm Death geen windeieren gelegd.
Volgens een journalist van de Financial Times is het aantal gestreamde songs van de metalband binnen enkele dagen met ruim 200 procent gestegen.

Miliband heeft deze week een programma op BBC Radio 2. Hij valt tussen de middag in voor presentator Jeremy Vine. Afgelopen woensdag had de politicus de zanger van Napalm Death uitgenodigd. Miliband draaide enkele nummers van metalbands en brak een lans voor grindcore, de muziek die Napalm Death maakt. Als klap op de vuurpijl vroeg Miliband of Greenway hem kon leren grunten, zingen zoals zangers van de zwaardere vormen van metalrock doen.

Journalist N̈ic Fildes‏ van de Financial Times dook in de cijfers van muziekstreamingsdienst Spotify en zag dat Napalm Death na de radioshow opeens veel meer streams had. In een tweet maakte Fildes er een grap over. “Streams van Napalm Death stijgen met 228 procent op Spotify na grindcore-cursus van Ed Miliband.”

ANP

Source link
Streams Napalm Death in de lift door Miliband

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *