Streep door alle shows Kathy Griffin, einde carrière?

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Het lijkt erop dat Kathy Griffin een andere manier zal moeten vinden om brood op de plank te krijgen. Door al haar resterende zeven shows is een streep gezet omdat ze een foto deelde waarop ze met een bebloed afgehakt hoofd van president Donald Trump staat. Dat meldt TMZ.

Eerder kreeg de Amerikaanse comédienne al van CNN te horen dat ze geen nieuwjaarsshow meer mag maken voor de zender en verloor ze ook haar klus bij Squatty Potty, waarvoor ze reclame maakte.

Ruïneren

Kathy Griffin ligt sinds dinsdag onder vuur vanwege de foto. Ze ging door het stof, bood haar excuses aan en erkende dat ze te ver was gegaan, maar kon daarmee niet voorkomen dat iedereen haar nu de deur wijst. Ook ontving ze talloze bedreigingen.

In een persconferentie vrijdag stelde een geëmotioneerde Kathy dat Donald Trump medeverantwoordelijk is voor de bedreigingen. Hij zou zijn macht gebruiken om ‘haar leven te ruïneren’. “Wat mij is overkomen, is nog nooit gebeurd in dit geweldige land. Een zittende president, zijn volwassen kinderen en de first lady proberen mijn leven kapot te maken”, aldus de comédienne. “Jullie kennen hem, hij zal niet stoppen.”

Vrees voor toekomst

Volgens Kathy Griffin zou je niet zo diep door het stof hoeven gaan voor een ‘grap’. “De bedreigingen die ik krijg zijn zo gedetailleerd en specifiek. Vandaag ben ik het, maar morgen kan het iemand anders zijn.” Kathy vreest zelfs voor de toekomst van haar carrière. “Ik denk niet dat ik die hierna nog heb. Ik zal eerlijk zijn: hij heeft mij gebroken”, zei ze huilend.

RTL Boulevard/ANP

Source link
Streep door alle shows Kathy Griffin, einde carrière?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *