Streep door meer concerten Manchester Arena » Mentalist Nuno
284282
post-template-default,single,single-post,postid-284282,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Streep door meer concerten Manchester Arena

Streep door meer concerten Manchester Arena

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

De Manchester Arena, waar vorige maand een aanslag plaatsvond na afloop van een concert van Ariana Grande, blijft voorlopig dicht.
De zaal heeft woensdag opnieuw een aantal concerten en andere evenementen gecanceld.

Radiohead zou op 4 en 5 juli twee concerten geven in de Manchester Arena. Dat wordt nu een optreden in het cricketstation Old Trafford, waar eerder deze maand ook het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag werd gegeven. De shows van CĂ©line Dion op 25 juni en 1 augustus zijn uitgesteld. Ook Ritchie Blackmore’s Rainbow, Key 103 Live en PAW Patrol Live! in juni, juli en augustus zijn allemaal afgelast.

De concerten van Linkin Park (7 juli) en Blink-182 (14 juli) gaan voorlopig nog wel door. Eerder werden al shows van onder meer Kings of Leon, Take That en KISS gecanceld.

ANP

Source link
Streep door meer concerten Manchester Arena

Geen reactie's

Geef een reactie