Sylvie Meis haalt uit naar Rafael van der Vaart

Sylvie Meis haalt uit naar Rafael van der Vaart
[og_img]

Op social media is ophef onstaan over een Instagram-post van Sylvie Meis. Veel mensen denken dat de brunette een sneer uitdeelt aan haar ex-man Rafael van der Vaart. Dit naar aanleiding van een interview dat Rivkah op het Veld met de voetballer en zoon Damián had voor het NOS-programma In de Voetsporen.

In het programma is te zien hoe Rivkah aan Damián vraagt hoe het vindt dat hij niet altijd bij zijn vader kan zijn. Zijn antwoord: “Als ik een lange tijd bij mijn vader ben – net zoals twee weken nu – dan doet het wel een beetje pijn als ik dan wegga naar Hamburg.” Vervolgens wordt aan hem gevraagd of hij zijn vader dan mist. “Ja, ik mis hem altijd”, aldus Damián.

Veel mensen denken nu dat het fragment niet goed viel bij Sylvie. De 41-jarige diva plaatste zondag, twee dagen na het interview, een foto op Instagram waarop ze te zien is met vrienden met wie ze Eerste Paasdag heeft doorgebracht. Damián heeft de foto gemaakt, zo schrijft ze, “maar ik laat hem niet op Instagram zien vanwege zijn privacy.” Dat laatste lijkt volgens velen een duidelijke sneer naar Rafael, die wél zijn zoontje publiekelijk toont.

Ook media-insider Rob Goossens lijkt het zo te interpreteren.

Source link