‘Te veel aandacht voor EenVandaag-debat’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op dinsdag 14 maart 2017 om 15:40

EO-presentator Tijs van den Brink vindt dat er in de media te veel aandacht was en is voor het EenVandaag-debat tussen Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV). Dat heeft de EO-presentator gezegd op Radio 1. Rutte – Wilders is veruit het meest bekeken debat van deze verkiezingen tot nu toe: er keken gisteren 2,3 miljoen mensen naar. Toch is Van den Brink van mening dat de media hier minder over moeten berichten. “Ik vond het debat bij Pauw & Jinek minstens zo interessant.

Het EenVandaag-debat doet er niet echt toe, meent Van den Brink. “Prima dat ze het organiseren, maar ik vind dat het veel te veel aandacht heeft gekregen. Het stond in alle kranten. Alsof dat de keuze is waar we morgen voor staan. Dat is wat die partijen graag willen.”

Er kwam nauwelijks iets nieuws uit, zget de EO-ster. “Ik vind het toch wel heel zuur dat hij dan zo veel aandacht krijgt op dat moment. Ik gun hem die aandacht wel, maar het debat bij Pauw & Jinek was veel spannender.

Bij Pauw & Jinek gingen Alexander Pechtold (D66) en Sybrand Buma (CDA) met elkaar debat. “Dat was spannender, omdat daar twee visies tegenover elkaar stonden, namelijk: vind je dat het goed gaat met integratie of vind je dat er nog een hoop moet gebeuren?

Pechtold hoor ik er nooit over klagen, maar Buma wel. Daar vond het echte gesprek plaats. Dat vond ik veel interessanter.”

Van den Brink begon vorige week samen met de EO met het verrichten van juridische handelingen tegen Wilders’ PVV.

Foto: EO

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
‘Te veel aandacht voor EenVandaag-debat’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *