‘Temptation-deelnemers doen mee om bekend te worden’
[og_img]

Dit seizoen van Temptation Island is bij lange na niet het spannendste seizoen ooit. Presentatrice Annelien Coorevits heeft er ook moeite mee. Ze ontkent namelijk niet dat sommige koppels alleen maar mee hebben gedaan om bekend te worden.

Ondanks dat de meeste kijkers van het programma de hoop hebben opgegeven dat er nog wat spannends gaat gebeuren dit seizoen, laat Annelien aan Het Laatste Nieuws weten dat er echt nog wel wat gaat gebeuren in de laatste afleveringen. Al vindt ze wel dat dit seizoen niet mega spannend is. “Ik begrijp dat de kijkers liever zien dat de relaties onder serieuze druk komen te staan”, vertelt Annelien. “Zeker na vorig seizoen waren de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Wat er tussen Tim en Deborah gebeurde: dat was uniek, zoiets kan je als tv-maker niet verzinnen. Dit zijn vier andere koppels, en over hun karakter hebben wij zelf niets te zeggen, natuurlijk.”

Maar daar laat de blondine het niet bij. “Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden”, vervolgt de blondine. “Inmiddels is geweten wat de voorbije seizoenen hebben opgeleverd voor de deelnemers. Actes de présence, plots veel meer volgers op sociale media, met alle bijbehorende voordelen… Voor sommigen was dat de grootste drijfveer. En dan denk ik bij mezelf: zet je daarvoor je relatie op het spel? Bovendien: een deelname aan ‘Temptation Island’ bombardeert je niet plots tot BV, hé.”

Tenslotte vertelt ze dat de meeste kandidaten enorm bezig zijn met de camera’s en hoe ze over komen op beeld. “Ze kunnen het televisiegebeuren niet loslaten. Dat is best jammer. Je neemt in principe deel aan Temptation om je relatie te testen, dus zoek toch een beetje de verleiding op en ga op een normale manier om met de vrijgezellen. Pas dan weet je of je kunt weerstaan en of je trouw kan blijven.”

Helaas moeten we nog even afwachten wat er in de volgende afleveringen gaat gebeuren. Wel er is nu een flinke ruzie gaande tussen Temptation Island-deelnemers Milou en Rodanya. Milou zou namelijk met Rodanya’s vriend Morgan naar bed zijn geweest.

Source link

nuno-show.nl