Tiësto liever in Amsterdam dan in Los Angeles

Halle Berry: Oscar heeft niets betekend
juni 28, 2017
George Baker teert nog op Little Green Bag
juni 28, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

De Nederlandse dj Tiësto reist de wereld over om te draaien, maar als hij nieuwe muziek wil opnemen kiest hij toch graag voor Amsterdam.
Dat vertelt hij in een interview met het Amerikaanse muziekblad Billboard.

Tiësto dook eerder ook de studio in in Los Angeles, maar was niet kapot van die ervaring. “L.A. is cool, maar het is daar moeilijk omdat er zoveel jaknikkers zijn. Bij alles wat je doet roept iedereen dat het geweldig is. Alles is ‘awesome’. Terwijl jij je dan realiseert; wacht eens even, zo goed is het niet. Het is moeilijk om daar echt te klikken met mensen. Mijn voorkeur ligt bij Zweden en Amsterdam.”

In het interview legt de dj uit dat in zijn jeugd dance al heel groot was in Nederland. “Ik ben ermee opgegroeid. Elk kind in Nederland is met dancemuziek opgegroeid. Het was voor mij net zo groot als country en hiphop hier in Amerika zijn.”

De 48-jarige geboren Brabander is nog lang niet uitgekeken op zijn vak. “Ik draai al heel lang mee, en ik geniet er nog steeds van. Ik voel me niet mijn eigen leeftijd, ik voel me 25. Ik wil muziek blijven maken, aan mijn sets blijven werken. Ik hoef geen andere weg in te slaan, ik hou van wat ik doe.”

ANP

Source link
Tiësto liever in Amsterdam dan in Los Angeles