Transgenderkoppel Louisa en Rosanna verwacht een baby » Mentalist Nuno
Entertainer inhuren voor een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Entertainer inhuren? Entertainer boeken? Entertainer huren?
mentalist nuno, vuurspuwer , fakir show , reptielenshow , horoscoop , daghoroscoop , weekhoroscoop, maandhoroscoop , vuurshow , nuno
284976
post-template-default,single,single-post,postid-284976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Transgenderkoppel Louisa en Rosanna verwacht een baby

Transgenderkoppel Louisa en Rosanna verwacht een baby

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Louisa en Rosanna verwachten een kindje. Dat maakt TLC-realityster Louisa vandaag bekend via haar Facebookpagina.

Het liefdeskoppel probeert al enige tijd om zwanger te worden. En dat is nu dus gelukt! In de video die vandaag online werd gezet is te zien hoe blij Louisa is dat Rosanna dan eindelijk in verwachting is.

Realityshow

De zwangerschap zal ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van de TLC-realityserie Onze Transgender Liefde. De opnames voor het programma zijn namelijk momenteel in volle gang. De nieuwe reeks zal in augustus op televisie te zien zijn.

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
Transgenderkoppel Louisa en Rosanna verwacht een baby

Geen reactie's

Geef een reactie