Trijntje stapt uit Ladies of Soul

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Trijntje Oosterhuis vindt het na vijf jaar mooi geweest en stapt uit de vriendinnengroep Ladies of Soul. Dat bevestigt het management van Trijntje aan RTL Boulevard

Omdat Trijntje Oosterhuis een nieuwe (Nederlandstalige) weg in zal slaan, een Nederlandstalig album gaat opnemen en aansluitend ook gaat touren, passen de werkzaamheden niet meer bij Ladies of Soul. De soul train van Edsilia Rombley (39), Glennis Grace (38), Berget Lewis (45) en Candy Dulfer (47) moet dus een passagier missen. Nota bene de initiatiefnemer van de succesvolle formatie.

Eerbetoon Whitney Houston

De dames kwamen in 2012 voor het eerst bij elkaar als eerbetoon aan de in dat jaar overleden Whitney Houston. In de Amsterdamse Melkweg zongen ze de grootste hits van de zangeres. Dat smaakte zo naar meer en sloeg zo aan bij het publiek dat we inmiddels toe zijn aan het vijfjarig jubileum van de groep. De Ladies stonden in 2014 opnieuw samen op het podium en een jaar later zelfs drie keer in de Ziggo Dome, een huzarenstukje dat ze in 2016 nog eens dunnetjes overdeden. Ook dit jaar ging de poptempel weer plat voor de dames.

Afsluiting

Trijntje, die in 2016 ook meedeed aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Walk Along, treedt in 2018 nog wel als special guest op met haar vriendinnen tijdens de jubileumeditie, als afsluiting van een mooie muzikale periode. Of de overige dames ook daarna nog met elkaar verdergaan is niet bekend.

Glennis Grace

Hoe zal het bijvoorbeeld Glennis Grace vergaan, nu zij in Amerika voet aan de grond krijgt nadat haar uitvoering van Whitney Houstons Run To You uit een show van The Ladies of Soul ineens viral ging. Rapster Nicki Minaj pikte het nummer op en vervolgens pikten diverse muzieksites de video op. Het eerste optreden heeft ze al binnen, de zangeres treedt op 21 juni op in een club in Los Angeles.

RTL Boulevard

Source link
Trijntje stapt uit Ladies of Soul

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *