Tweede dag Pinkpop stralend van start » Mentalist Nuno
283800
post-template-default,single,single-post,postid-283800,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Tweede dag Pinkpop stralend van start

Tweede dag Pinkpop stralend van start

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP040617072 1 - Tweede dag Pinkpop stralend van start

De tweede dag van Pinkpop is zondag stralend van start gegaan.
Stonden de fans van Justin Bieber en Martin Garrix zaterdagavond nog in de regen te feesten, zondagmiddag liggen de festivalgangers ontspannen op de festivalweide in de zon.

Tegen 13.00 uur begon het officiële programma met Jack Savoretti in de tent en Anne-Marie op de 3FM Stage. In de tent stonden groepjes festivalgangers beschermd tegen de zon te genieten van singer-songwriter Savoretti, terwijl op het veld voor het 3FM-podium de zonaanbidders op het gras lagen te luisteren naar de Britse Rockabye-zangeres.

Later op de dag trapt Gavin James het programma op het hoofdpodium af. Gevolgd door Kodaline, Broederliefde en Imagine Dragons. De rockers van Green Day sluiten de tweede dag van de 48e editie van Pinkpop af.

ANP

Source link
Tweede dag Pinkpop stralend van start

Geen reactie's

Geef een reactie