Tweede kindje voor Rogier uit Gordon Gaat Trouwen

Tweede kindje voor Rogier uit Gordon Gaat Trouwen
[og_img]

Rogier van der Linden wordt opnieuw vader! De sympathieke man uit Leiden die de harten van heel Nederland – maar helaas niet die van Gordon – wist te veroveren, krijgt binnenkort een tweede kindje.

Dat maakt de ‘bakfietsvader’ bekend op Instagram. ”Deze zomer word ik weer vader….. boy or girl…. #genderreveal #babyreveal #surprise #boyorgirl #verrassing #gay” om vervolgens nog een zootje vrolijke hashtags erachteraan te werpen.

Om het geslacht van het kindje voor vrienden en familie bekend te maken, heeft hij een bijzondere verrassing laten maken. Ine uit Heel Holland Bakt heeft namelijk een ‘gender reveal’-taart voor Rogier gebakken, zo laat hij zien op Instagram in een filmpje.

Rogier heeft al dochtertje Jamie, die het hart van Gordon deed smelten met een tekening van een vlinder. Via stichting Meer Dan Gewenst kwam hij destijds in contact met de moeder van Jamie. Zijn dochtertje was ook al alles voor Rogier tijdens de opnames van ‘Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?’, vertelde hij destijds aan de Telegraaf. ”Als de trouwerij was doorgegaan, dan zou Gordon op de tweede plaats zijn gekomen. Dat wist hij.” Het contact met Gordon is ook na de opnames altijd heel goed gebleven, vertelde Rogier vorig jaar in Shownieuws.

(Bron foto: RTL)

Source link