Vader George Clooney: tweeling is perfect

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

De vader van George Clooney, Nick, is apetrots op zijn dinsdag geboren kleinkinderen Ella en Alexander.
Nick en zijn vrouw Nina maakten dinsdag via Skype kennis met de tweeling, die toen pas een paar uur oud was.

“Wat ik zag waren twee perfecte, beeldige baby’s”, liet Nick vanuit zijn woning in de Amerikaanse staat Kentucky weten aan People. Ella en Alexander, de tweeling van George en Amal, kwam dinsdag ter wereld in Londen. “Het zijn twee zeer knappe baby’s!”

Volgens Nick zag Amal, die nog in de verloskamer lag toen hij haar sprak, er ‘geweldig’ uit. “George zag er meer afgepeigerd uit dan zij.” De komst van de tweeling werd dinsdagavond bekendgemaakt voor een woordvoerder van de acteur. Die liet weten dat het goed ging met Amal, Ella en Alexander, maar dat George “bedwelmd” was en “een paar dagen nodig had om te herstellen”.

Prachtige namen

De trotse opa deelde ook met People dat de baby’s donker haar en veel energie hebben. Hoe de kinderen gingen heten, was ook voor Georges ouders een verrassing. “We wisten het niet tot we de tweeling zagen, maar het zijn prachtige namen, niet?”

De 56-jarige George Clooney gold lange tijd als een van ’s wereld meest begeerde vrijgezellen. Hij zei meermaals in interviews geen trek meer te hebben in een huwelijk en geen kinderen te willen. Dat veranderde toen hij in 2014 mensenrechteadvocate Amal Alamuddin leerde kennen. De twee trouwden in september 2014, begin dit jaar werd bevestigd dat ze in verwachting was.

ANP

Source link
Vader George Clooney: tweeling is perfect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *