Vader Venus en Serena Williams gaat scheiden

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

De vader van tennissters Venus en Serena Williams gaat scheiden.
De 75-jarige Richard Williams beschuldigt zijn aanstaande ex-vrouw Lakeisha ervan zijn handtekening te vervalsen om hem te bestelen, meldt website TMZ.

De 38-jarige Lakeisha is Williams’ tweede vrouw en maar een jaar ouder dan zijn dochter Venus. Hij trouwde met haar in 2010 en beiden kregen twee jaar later een zoon. In 2016 kreeg de vader en coach van de zusjes Williams vlak voor aanvang van Wimbledon een beroerte. Venus en Serena wonnen dat jaar de finale dubbel voor vrouwen.

Volgens papieren van de rechtbank zou Lakeisha de handtekening van de vader van de tennissters hebben vervalst om zo een van zijn huizen op haar naam te zetten. Het stel woont inmiddels niet meer samen en Lakeisha zou bij een “serieuze crimineel tegen wie een aaklacht loopt” wonen, zo beweert Williams. Mede om die reden wil hij de volledige voogdij over hun inmiddels 5-jaar oude zoon.

De advocaat van Lakeisha ontkent en zegt dat alle beschuldigingen vals zijn. “En dat gaan we tijdens de zitting bewijzen. Richard probeert gewoon onder de alimentatie uit te komen”, aldus de raadsman.

ANP

Source link
Vader Venus en Serena Williams gaat scheiden

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *