Van der Geest pleit voor nazorg Fort Oranje

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Dennis van der Geest hoopt dat de bewoners van Fort Oranje goede nazorg krijgen na sluiting van de beruchte camping.
“Ik hoop echt dat de mensen die er nu wonen op een goede plek terechtkomen”, reageert Dennis van der Geest op de voorgenomen sluiting van de verpauperde camping.

Dennis van de Geest portretteerde de camping in de SBS6-serie ‘Fort Oranje: Camping of krottenwijk’. Vrijdag werd bekend dat de gemeente Zundert van plan is de camping te sluiten. Volgens de gemeente is de situatie er onhoudbaar: er is veel criminaliteit, veel van de ruim zeshonderd bewoners verkeren in een erbarmelijke situatie en de caravans zijn in slechte staat.

“De eerste keer dat ik er kwam schrok ik van de omstandigheden waarin mensen daar moesten leven. De intentie van mijn programma was niet om het te laten sluiten, wel om te laten zien dat dit bestaat in ons land”, reageert Dennis van der Geest op Facebook.

“Ik hoop echt dat de mensen die er nu wonen op een goede plek terechtkomen en dat ze ook begeleid worden, want ze zijn ook niet zomaar op Fort Oranje terechtgekomen. Daar zit vaak nog een heleboel problemen achter. En dat zal niet allemaal met sluiting alleen worden opgelost.”

ANP

Source link
Van der Geest pleit voor nazorg Fort Oranje

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *