Veel minder kijkers voor Adam zkt Eva VIPS

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

De naar liefde hunkerende naakte bekende Nederlanders van Adam zkt.
Eva VIPS hebben deze week veel kijkers verloren.
Donderdagavond stemden 399.000 kijkers af op het programma van RTL 5, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.
Vorige week stemden 741.000 Nederlanders af op het programma waarin BN’ers uit de kleren gaan in de hoop de ware te vinden.

Na Tony ‘Sterretje’ Wyczynski en Inge de Bruijn was het deze week Curt Fortin die zijn kleren uittrok en op een onbewoond eiland kennismaakte met twee single dames. De acteur en theatermaker, die zijn Eva’s een boek liet schrijven, koos ervoor Jomy beter te leren kennen. “Ik heb zeker mijn Eva gevonden”, zei Curt over de moeder van drie kinderen. “Het is echt een topmeid. Ik kan echt wel goed met haar lachen en het is een mooi mens, echt een mooi mens.”

Adam zkt. Eva VIPS kreeg deze week vooral concurrentie van Ik vertrek. Een herhaling van het programma waarin Nederlanders hun geluk in het buitenland beproeven trok 1,10 miljoen kijkers. Daarmee staat het NPO 1-programma op de tweede plek van de kijkcijfertop 25.

De top wordt aangevoerd door het NOS Journaal van 20.00 uur, dat 1,49 miljoen kijkers trok. SBS6’s Hart van Nederland maakt de top drie compleet met 998.000 kijkers.

ANP

Source link
Veel minder kijkers voor Adam zkt Eva VIPS

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *