Video: Orange Is The New Snack! » Mentalist Nuno
Entertainer inhuren voor een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Entertainer inhuren? Entertainer boeken? Entertainer huren?
mentalist nuno, vuurspuwer , fakir show , reptielenshow , horoscoop , daghoroscoop , weekhoroscoop, maandhoroscoop , vuurshow , nuno
283989
post-template-default,single,single-post,postid-283989,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Video: Orange Is The New Snack!

Video: Orange Is The New Snack!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vrijdag 9 juni start alweer het vijfde seizoen van Orange Is The New Black op Netflix. Fans kunnen niet wachten op de nieuwe avonturen van de gevangenen. Ook Sesamstraat is fan en maakte een parodie op de hitserie.

In de Sesamstraat video is te zien hoe Piper Snackman, een nieuwe leerlinge, voor het eerst gaat lunchen in de school kantine. Ze kan kiezen voor een lekkere koek als lunch, maar Piper heeft ook een sinaasappel (‘een orange’) in haar lunchbox. Zal ze haar klasgenoten ervan weten te overtuigen om ook te kiezen voor een sinaasappel en zodoende te zorgen voor ‘Orange Is The New Snack?’.

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
Video: Orange Is The New Snack!

Geen reactie's

Geef een reactie