‘Vooraf opgenomen televisie heel traag’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op dinsdag 14 maart 2017 om 14:06

Dionne Stax vindt vooraf opgenomen televisie behoorlijk traag. Dat zegt de presentatrice, die bij de NOS gewend is om live televisie te maken, in Mikro Gids. Stax is momenteel te zien op NPO 1 met haar eerste eigen prime-time-programma: Van Onschatbare Waarde. De show is echter wel vooraf opgenomen én van Omroep MAX: dubbel traag dus. En dat vond Stax even wennen. “Het grootste verschil voor mij was de andere manier van tv-maken. Bij het journaal ga je gewoon live en dat is dat.”

Bij Van Onschatbare Waarde is dat wel anders, aldus Stax. “Dit is van tevoren opgenomen en er gaat tijd in zitten om alles zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Dan moet iets over, terwijl ik denk: jongens, het staat er toch óp!

Inmiddels is Stax gewend aan MAX. “Ik heb geleerd meer geduld te hebben.”

Bovendien heeft ze de afwisseling nodig, vertelt ze. “Bij het journaal ben ik volkomen op mijn plek, want nieuws en journalistiek zijn echt mijn ding. Maar als ik alleen maar in de journaalstudio zit, mis ik het contact met mensen. Ik wil ook graag mooie gesprekken voeren en me daarin ontwikkelen.

Foto: MAX

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
‘Vooraf opgenomen televisie heel traag’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *