Waylon opnieuw voor Nederland naar Songfestival! – Songfestival Update

https://i.ytimg.com/vi/Ui53lIAmdr8/hqdefault.jpg

Waylon opnieuw voor Nederland naar Songfestival! – Songfestival UpdateWaylon zal Nederland volgend jaar vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Portugal. AVROTROS zette donderdag een video online waarin zij hints gaven over de Nederlandse inzending. Vanwege de bekendmaking van de inzending voor 2018 presenteert Daniël Schalk een extra editie van ‘Songfestival Update’.

Ga voor het laatste nieuws over het Eurovisie Songfestival naar http://showbizznetwork.nl/songfestival


Over Showbizznetwork TV:

Sinds mei 2016 maakt Showbizznetwork onder de naam Showbizznetwork TV reportages van evenementen, perspresentaties en nieuwsgebeurtenissen op het gebied van showbizz. Zo deed Showbizznetwork TV eerder al verslag van het Gouden Televizier-Ring Gala, de uitreiking van de 100% NL Awards en de Huishoudbeurs. Ook maakt Showbizznetwork TV eigen producties, zoals eind 2016 de rubriek ‘Kijkerspanel’ en sinds maart 2017 de nieuwsrubriek ‘Songfestival Update’.


Over Showbizznetwork.nl:

Showbizznetwork.nl is opgericht op 7 september 2012 en is sindsdien dé showbizznieuws-website met het laatste nieuws uit medialand. Showbizznetwork houdt jou 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws over onder meer televisie, radio en muziek en brengt tv-blogs, rubrieken en columns. Showbizznetwork.nl is inmiddels onder de overkoepelende naam Showbizznetwork uitgeroeid tot een mediamerk, met naast de nieuwssite Showbizznetwork.nl ook de tv-tak Showbizznetwork TV.


Volg ons ook op Social Media:

Twitter: http://twitter.com/ShowbizzNWNL
Facebook: http://facebook.com/ShowbizzNWNL
Instagram: https://instagram.com/showbizznetwork/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/showbizznetwork-nl


Het laatste nieuws en alle reportages vind je op:

http://www.showbizznetwork.nl/
http://www.showbizznetworktv.nl/

source

songfestival

Waylon,Eurovisie Songfestival,OG3NE,Portugal,Showbizznetwork TV,Songfestival Update