Weekhoroscoop

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2.310 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...

Weekhoroscoop

Gratis weekhoroscopen van de verschillende sterrenbeelden

Weekhoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop Oktober 2017

Jaarhoroscoop 2017

 

  • Weekhoroscoop Ram Week 47 2017
   Jij reageert deze week wel erg boos op je omgeving. Dat is niet terecht, want men heeft slechts het beste met je voor. Vergeet niet dat je alleen oprechte kritiek krijgt van mensen die echt om jou geven. Kritiek geven is immers erg moeilijk.

  • Weekhoroscoop Stier Week 47 2017
   Je werkt een groot deel van je leven. Zorg er dus voor dat je leuk werk doet, werk dat je een zekere voldoening geeft. Doe je dat niet, ben je een groot deel van je leven ontevreden. Stap desnoods rigoureus over op een andere baan.

  • Weekhoroscoop Tweeling Week 47 2017
   Het is de hoogste tijd dat je leert compromissen te sluiten. Probeer niet zo koppig te zijn. Geef wat eens wat meer toe. Probeer ontspannen met zulke situaties om te gaan. Je zult zien dat de resultaten niet slechter worden, maar juist verbeter.

  • Weekhoroscoop Kreeft Week 47 2017
   Jij komt deze week in een ruzie terecht. Als de partijen niet bepaald zachtzinnig met elkaar omgaan, is het jouw beurt. Laat zien hoe men een boodschap overbrengt. Jij weet als geen ander standpunten zo duidelijk te maken dat iedereen meeloopt.

  • Weekhoroscoop Leeuw Week 47 2017
   Je laat je deze week onaangenaam verrassen door iets waar je rekening mee had moeten houden. Dat is even heel vervelend. Het kost je veel energie om de zaken glad te strijken. Zorg dus dat je de volgende keer wel voorbereid of beter voorbereid bent.

  • Weekhoroscoop Maagd Week 47 2017
   Laat je deze week niet door je gevoelens meeslepen. Met een objectieve kijk neem jij de juiste beslissing en die heb je nu absoluut niet. Stel de beslissing dus even uit tot jij weer tot rust bent gekomen en je gevoelens weer de baas bent.

  • Weekhoroscoop Weegschaal Week 47 2017
   Heb jij zelf eigenlijk wel in de gaten hoeveel vertrouwen je kunt winnen met die bescheiden charme van je? Als jij je daar iets meer van bewust wordt, kun je het ook beter gaan inzetten. En dat kun je deze week goed gebruiken.

  • Weekhoroscoop Schorpioen Week 47 2017
   Als het deze week niet zo lekker loopt, zet jezelf dan niet onder druk. Dat maakt het alleen maar moeilijker. Probeer te ontspannen. Als jij de dingen los kunt laten, kunnen anderen dat ook. Als de druk van de ketel is, kun je tot een oplossing komen.

  • Weekhoroscoop Boogschutter Week 47 2017
   Je hebt een scherpe tong en die gebruik je graag. Met wat meer diplomatie in je uitingen kun je veel meer bereiken. Met schoppen tegen schenen gaat het minder goed. Vooral bij vriendschapsrelaties. De schade kan dan onherstelbaar zijn.

  • Weekhoroscoop Steenbok Week 47 2017
   Sommige dingen zijn deze week niet zo als ze op het eerste gezicht lijken. Je moet dus goed op je hoede zijn. Ga niet af op dat wat anderen zeggen, dan word je niet teleurgesteld. Je buikgevoel heeft het goed, leer daarop vertrouwen.

  • Weekhoroscoop Waterman Week 47 2017
   Je partner legt deze week grote druk op je. Je hebt het gevoel dat jij je eigen weg niet kunt gaan. Reageer dat niet af. Praat er over en vertel daarbij vooral wat nou eigenlijk die eigen weg van jou is. Je partner is daar beslist nieuwsgierig naar.

  • Weekhoroscoop Vissen Week 47 2017
   Als een bepaald onderwerp veel mensen aangaat, heeft iedereen zijn eigen mening en zal niet iedereen jouw mening delen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij jouw mening niet mag uiten. Jouw mening doet niets onder voor die van een ander.

[/sociallocker]

 

Weekhoroscoop – Wat zeggen de sterren deze week over jou? Lees het in jouw weekhoroscoop

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdes leven en relaties.

Gratis horoscopen: geboorte horoscoop, relatie horoscoop, dag horoscoop, week horoscoop, maand horoscoop