Wereldtournee Spice Girls afgeblazen

Wereldtournee Spice Girls afgeblazen
[og_img]

Slecht nieuws voor fans van de Spice Girls. Eerder leek het erop dat de meiden een wereldtournee zouden gaan doen, maar dat plan lijkt nu definitief van de baan vanwege de ruzie tussen Mel B en Geri.

In maart onthulde Mel B dat zij en Geri Halliwell een affaire zouden hebben gehad. Geri was not amused met dit verhaal en ontkent het, en heeft hierdoor absoluut geen zin meer in de shows.

De optredens in Groot-Brittannië gaan nog wel door. Hier kan de populaire girl band namelijk niet meer onderuit. Daarnaast zouden ze volgens The Mail on Sunday hun fans niet teleur willen stellen.

Binnen een mum van tijd waren alle beschikbare tickets voor de shows van de groep in Groot-Brittannië uitverkocht en werden er nieuwe concerten aangekondigd. De Spice Girls geven zowel in Manchester als in Londen een extra show. Daarmee komt het aantal reünieconcerten op tien.

Kaartjes voor de concerten worden ook al op de zwarte markt aangeboden. Er wordt al 1000 pond, ruim 1100 euro voor een kaartje gevraagd.

Mel B onthulde in maart in het programma Piers Morgan’s Life Stories dat zij en Geri Halliwell ooit seks met elkaar hebben gehad. “Het gebeurde gewoon”, zei ze in de show Piers Morgan’s Life Stories.

De ex-Spice Girl was in de show om te praten over haar biografie Brutally Honest, toen het onderwerp ter sprake kwam. “Ze gaat me hierom haten”, zei Mel over Geri, “want ze leeft nu een luxeleventje in haar villa, samen met haar man. We hebben er destijds om gelachen en het daarbij gelaten.”

Geri Halliwell, 46, is nu getrouwd met Formule 1-teambaas Christian Horner.

Source link