Wie wint finale Holland’s Got Talent?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Negen acts staan vrijdagavond in de finale van Holland’s Got Talent.
De hoofdprijs bestaat uit 25.000 euro.

Een van de kanshebbers in dit negende seizoen is de tienjarige danser Daniël, die net als winnaar Nick Nicolai van vorig jaar kampt met een pestverleden. ”Mensen weten nu wat mijn verhaal is. Het gaat er mij om dat ze me begrijpen en het goed vinden wat ik doe. In de halve finale heb ik duidelijk een verhaal laten zien over hoe het een jaar geleden voor mij was. Ik ga in de finale iets heel anders doen. Iets kleurrijks en vrolijks. Ik zit goed in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen”, vertelt finalist Daniël in De Telegraaf. Andere dansacts vrijdagavond zijn de Dutch Junior Dance Division en Gil the Grid.

Angela Groothuizen verwacht een gevarieerde show. ”Er is echt een hoop te beleven”, zegt ze in de krant. Ze beoordeelt de acts met mede-juryleden Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty. Groothuizen ontkent dat Daniël een streepje voor had met zijn intense verhaal. ”Wij weten voordat we de act hebben gezien echt niet waarvoor we gaan kiezen”, zegt ze. ”Maar Daniël overtuigde ons gewoon aan het einde. Echt, iedereen heeft een verhaal.” Ze kijkt ook uit naar het optreden van mentalist Timon. ”Ik ben zo benieuwd wat hij gaat doen, live op tv. Het publiek bepaalt uiteindelijk wie er wint. Maar er is zoveel te zien, het wordt een topshow.”

De overige finale-acts zijn de jonge rockband Black Swords met zangeres Evy, de acrobaten van Theatrobatics, vechtsportvereniging Kempo Kuntao, de zingende vader Samuel en zijn dochter Celine en rapper Lukas.

Volgend jaar komt er weer een nieuw seizoen. Dat vertelde presentator Johnny de Mol vrijdag op Radio 10: ”Gisteren waren we met z’n allen aan het repeteren en dacht ik: het is toch wel echt een leuke, mooie club mensen bij elkaar. Dus wat betreft een nieuw seizoen: ik hoorde geen negatieve klanken op de gang zeg maar. Dat komt er wel. En wat mij betreft ben ik daar gewoon weer bij.”

ANP

Source link
Wie wint finale Holland’s Got Talent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *