Wilfred Genee: ‘Radioring Edwin Evers was eigenlijk voor iemand anders’

Wilfred Genee: ‘Radioring Edwin Evers was eigenlijk voor iemand anders’
[og_img]

Volgens Wilfred Genee zou eigenlijk iemand anders dan Edwin Evers eind januari de Gouden Radioring hebben gewonnen. Dat vertelt de presentator van Veronica Inside bij SLAM!.

Tegen Bram Krikke zegt Wilfred: “Ik denk dat jij die (de Gouden Radioring, red.) ook gewonnen hebt namelijk. Dat denk ik omdat de man die de prijs uitreikte die heeft zo’n bloedhekel aan mij. Als hij had geweten dat er ook maar een procent kans was dat ik hem zou winnen, was hij niet gekomen.” Hiermee doelt Wilfred op Humberto, die volgens hem ‘in geen honderd jaar een prijs aan hem zou uitreiken’. “Dus ze hadden van te voren al bedacht dat Edwin Evers hem dus zou winnen. Het zou zelfs kunnen dat hij wist dat hij ging winnen, anders was hij er misschien niet eens geweest.”

Ook vindt Wilfred het veel logischer dat degene die de meeste stemmen voor de Zilveren Radioster (Bram Krikke) heeft gekregen, ook het hoogste zou eindigen bij de strijd om de Gouden Radioring. “De organisatie kon het gewoon niet maken om Bram Krikke drie prijzen te laten winnen bij zo’n gala. Het was gewoon allemaal zo bekokstoofd.”

In het zelfde gesprek zegt Wilfred dat hij de afgelopen zomer eigenlijk een late night talkshow zou doen bij RTL. Dit ging niet door omdat hij bij de zender vertrok. Echt rouwig is hij hier niet om. “Heel vaak krijg je ook gasten die je niet leuk vindt he. Ik ga dan ook zeggen dat ik het niet leuk vind en dat vinden de gasten dan weer niet leuk.” Volgens de presentator mogen de talkshows in Nederland wel wat brutaler. “Het is allemaal zo aardig aan die tafels weet je wel. Niemand durft te zeggen wat ie vindt. Dank denk ik ‘wat gelul allemaal, dit schiet niet op’”.

Source link