WTF: Dit ‘kleine cadeautje’ krijgen de gastartiesten van Lil’ Kleine!

WTF: Dit ‘kleine cadeautje’ krijgen de gastartiesten van Lil’ Kleine!
[og_img]

Xander de Buisonje, Ronnie Flex, Frenna en Yung Felix krijgen een bijzonder cadeau van gastheer Lil’ Kleine voor hun optredens in de Ziggo Dome op 11 mei. De kleine rapper geeft ze namelijk allemaal een dure Rolex cadeau.

”Ik heb mijn gastartiesten voor Het Concert een klein cadeautje gegeven,” schrijft hij op Instagram. ”Ronnie Flex, Frenna, Xander de Buisonje, Yung Felix, wat heerlijk dat jullie erbij zijn in de Ziggo Dome, toppers!” Aan de binnenkant van het luxe uurwerk staat ‘Het Concert’ en de datum van zijn show gegraveerd. Lil Kleine: “Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten. Dus ik wil mijn gastartiesten een aandenken geven door een dikke uitnodiging te sturen. Samen gaan we geschiedenis schrijven.”

Zo’n klokkie van Rolex is tussen de 5000 en 10.000 euro waard. En de succesvolle artiesten zullen daarnaast vast ook wel een leuk bedrag opstrijken voor hun nummers tijdens het concert. Dat Lil Kleine vrijgevig is, blijkt wel vaker op Instagram. Vooral tijdens zijn vakantie op Bali smeet hij en plein public met veel geld. De rapper is niet vies van een goed feestje en daar liet hij eens even goed zien hoe dat er aan toe gaat, zoals je ziet op de bovenstaande video.

Lil Kleine geeft twee shows in de Ziggo Dome. De avondshow was in november in een uur uitverkocht. Daarna kondigde Lil Kleine aan ook nog een middagshow te geven.

Source link