WTF: Temptation Island VIPS-koppel laat nu al zien dat ze nog samen zijn!

WTF: Temptation Island VIPS-koppel laat nu al zien dat ze nog samen zijn!
[og_img]

Spoiler alert! Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS moet nog beginnen, maar een van de (vermoedelijk) deelnemende stellen laat nu al zien dat ze zich niet gek hebben laten maken.

Ex On The Beach-Channah en haar vriend Quinten poseren namelijk trots voor een foto op de première van Verliefd op Cuba. Het is al een oude foto, want die première was al een tijdje geleden, maar het zegt genoeg! ”Binnenkort te zien in Tempa”, schrijft iemand bij de foto en dat levert een dikke like op van Channah herself.

Volgens het doorgaans goed ingelichte Team Tempa op Facebook zijn alle stellen die meedoen aan het tweede seizoen van het programma al bekend. Damian Diepeveen, oftewel ‘Melluk’ die bekend werd om zijn quotes over ‘sauzen’, zou samen met zijn vriendin Shirley af zijn gereisd voor de ultieme relatietest. Eerder lekten al de andere drie deelnemende duo’s: Pommeline en Fabrizio, Youtuber Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin en Channah uit Ex On The Beach: Double Dutch en haar vriend Quentin.

Eerder werd al bekend dat ook Pommeline en Fabrizio, voormalig verleiders van de reguliere Temptation Island, het programma ook zouden hebben overleefd. Pommeline en Fabrizio zijn sinds begin 2018 een stel. In oktober verloofden ze zich met elkaar (video).

Source link