Zanger Maccabees prijst inwoners Londen » Mentalist Nuno
284426
post-template-default,single,single-post,postid-284426,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Zanger Maccabees prijst inwoners Londen

Zanger Maccabees prijst inwoners Londen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP170617060 1 - Zanger Maccabees prijst inwoners Londen

Orlando Weeks, de zanger van The Maccabees, is trots op de inwoners van Londen.
Dat zei hij tijdens een speciaal optreden in de Britse hoofdstad, meldt NME.

In de aanloop naar hun afscheidsconcerten later deze maand deden The Maccabees een speciaal benefietoptreden in Londen voor een organisatie die zich inzet voor mensen die aan de ziekte MS lijden. Zo’n 350 mensen waren bij het concert.

Tijdens het concert stond Orlando stil bij de aanslagen en de grote brand in de Britse hoofdstad. “Het is de laatste tijd niet makkelijk om inwoner van Londen te zijn”, zei hij. “Maar het is geweldig hoe de Londenaren zich staande houden.”

Na dertien jaar houden The Maccabees het voor gezien. Ze geven nog een paar concerten in Engeland en Schotland. Aan het eind van deze maand staan de laatste drie shows in Londen op het programma.

ANP

Source link
Zanger Maccabees prijst inwoners Londen

Geen reactie's

Geef een reactie