ZIEN: Erik en Caroline delen ‘pikante kiek’

ZIEN: Erik en Caroline delen ‘pikante kiek’
[og_img]

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn hebben zich van een heel nieuwe kant laten zien op social media. Ze delen een romantisch fotootje vanuit het zwembad en volgens soapzoon Ferry Doedens is die wel heel pikant!

Op het online kanaal van hun programma Romancing Around The Globe delen Erik en Caroline, vooral bekend als Ludo en Janine uit GTST, het ene na het andere romantische kiekje. Bij deze mooie herinnering van het zwembad, schrijven zij: ”Romancing Wales.. lekker dippen in het hete zwembad, kijkend naar de zee. Een dikke aanrader!”

Volgers vinden het een prachtige foto en dat laten zij weten ook. Ferry Doedens, die hun zoon Lucas speelt in GTST, schrijft er zelfs bij: ”Wat een pikante kiek!”

Caroline de Bruijn en Erik de Vogel, oftewel Janine Elschot en Ludo Sanders zijn niet meer weg te denken uit Goede Tijden Slechte Tijden. Al 26 jaar lang zijn ze te zien in de populaire soap. En in het echte leven zijn de twee ook nog steeds zielsgelukkig. Via deze link kan je zien hoe zij er vroeger uitzagen!

Source link